Stor loppisfest längs vattnet i Stenungsund

Kajloppis vid Stenungstorg

Inga aktuella datum - välkommen att kika in längre fram!

Detta är loppisen för alla som har prylar som bara står och samlar damm på vinden, i källaren eller förråden. Här har du chansen att sälja prylarna på en riktig loppisspecialare: Kajloppisen vid Stenungstorg!

Två sommarhelger förvandlas kajen längs gästhamnen nedanför Stenungstorg till en myllrande, somrig loppisfest. Du är mycket välkommen att vara med!

Vill du sälja på loppisen?

Det är enkelt och roligt! Alla kan vara med och sälja på loppisen. Platserna ligger på rad längs kajen vid vattnet. Varje plats är 2,5 meter bred och kostar bara 100 kr per dag. Du får gärna ta med bord eller liknande att ha dina saker på. På denna loppis förbokas platserna.

Just nu har vi inga aktuella datum på denna loppis. Vill du vara med och sälja vid framtida loppisar - prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, så får du mail när vi har nya datum på gång!

Vill du prenumerera? Fyll då bara i din epostadress i rutan här nedan och klicka på "Skicka"!

Epostadress:

När är loppisen?

Inga aktuella datum just nu.

Var är loppisen?

Kajloppisen går av stapeln med superläge i somriga Stenungsund, vid Orust och Tjörn. Du kan ta bilen, tåget eller båten hit! En dryg halvtimme norr om Göteborg, 20 minuter från Kungälv och 30 minuter från Uddevalla är det nära för alla.

Platsen för loppisen är kajen nedanför Stenungstorg, Stenungsunds centrum.
Adressen är Östra Köpmansgatan 20 A, 444 30 STENUNGSUND.
För karta klicka här!
Tåg- och bussresor klicka här och sök resor till "Stenungsunds station" (bara ett par minuter från loppisen).

Hur går det till?

Du som vill fynda tar helt enkelt med dig plånboken (se till att ladda upp med kontanter) och dyk upp på loppisen. Det är fri entré och parkering!

Vill du sälja på loppisen? Det är enkelt och roligt! En plats för att sälja är 2,5 meter bred och kostar bara 100 kr per dag. Du bokar och betalar din plats på bokningssidan via följande länk:

 

Nybörjartips!

Vi har samlat några praktiska tips både för dig som ska debutera som loppissäljare och för nya loppis-shoppare. Du hittar tipsen genom att klicka här!

Kontakt

Telefon: 076-896 63 70
Epost: [email protected]

Mer information om Stenungstorg hittar du på www.stenungstorg.se


Ett kvalitetsarrangemang med massor av loppisglädje, av Stockholmsmarknader AB, Årets Företagare i Täby 2012